Kirjoitustauolta takaisin työn ääreen

Työelämässä tyypillisesti syntyy jonkinlaista vaihtelua kiireen ja seesteisen ajan välillä. Alasta riippuen vaihtelu voi olla pientä laineiden liplatusta kesäisenä päivänä, tai valtavien aaltojen iskeytymistä rantakallioihin. Tasapainon löytäminen voi olla haastavaa, varsinkin jos vaihtelua ei pystytä ennustamaan riittävästi. 

Itselläni työelämässä on kuluneen vuoden ajan ollut melko hektistä. Normaalin kiireen lisäksi on ollut ulkopuolelta tulevaa painetta ja tämä yhdistelmä on saanut aikaan kirjoittamisen jäämisen taka-alalle. Huomaan kuitenkin kaipaavani uppoutumista teksteihin ja tavoitteenani onkin saada aikatauluihini mahdutettua jälleen enemmän kirjoittamista. Nähtäväksi jää kuinka onnistun.

Aiheet, jotka itseäni puhuttelevt eniten, liittyvät työelämän inhimilliseen puoleen. Numeroita, tavoitteita ja kaikenlaisia säädöksiä vilisevässä päivässä, kaipaan pehmeyttä, empatiaa ja epätäydellisyyden hyväksymistä. Joskus tarvitaan rohkeutta nostaa se lapa pystyyn virheen merkiksi ja miettiä miten seuraavan kerran onnistutaan paremmin. Inhimillinen yrityskulttuuri madaltaa tuota kynnystä. 

Tervetuloa siis taas tekstieni pariin, toivottavasti saat näistä jotain pientä mukaasi työelämän matkalle.


Terveisin 

Päivi 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämää asiakaspalvelussa: empatia

Eikö työhyvinvoinnista ole puhuttu jo tarpeeksi?

Miksi jokaisen työntekijän yrityksessä tulisi työskennellä aspassa vähän aikaa?